Velkommen til Blangbjerggaards Private Pasningsordning - Natur i BørneHøjde..

På Blangsbjerggaard er der masser af plads, både inde som ude, med marker,en lille skov,stor have med huler, sansehave, hvor alle sanser kommer i spil. Vi plukker æbler, hindbær, mærker kildegræsset,vi gemmer os mellem ophængte lagner.

Små bakker,stier i skoven, susen i træerne, krible- krable dyr i skovbunden, fem hyggehøns der går frit omkring sammen med kattene, der elsker at gå på tur med os

På markerne kører de store maskiner og vi følger årets gang, høre larmen, når roerne læsses op i lastbilen

Gå en sansetur gennem kornet i traktorsporet, lære at respektere markens afgrøder og lære, hvad de kan bruges til.

Hønsene er på besøg på gårdspladsen..

Der er en stor lukket gårdsplads, hvor der kan leges vilde lege, løbe, cykle, spille fodbold, køre med div. køretøjer. Bruge sin krop på motorikbanen, eller trille kugler igennem et tæpperør, det larmer så rart. Ro og fordybelse i pilehytten, sandkassen eller kæle med en af de søde rare katte, der også bor på gården. Fodre de fem hyggehøns, der går frit omkring og iagttage dem, når de støvbader, pudser fjerdragt m.m.

Indenfor er der et stor legeværelse, der er indrettet som læringsmiljøer, der er dukkekrog, køkken med rigtige hverdagsting som mælkekartoner, vaniliesukker, æggebakker, havregrynspakker m.m.

Børnebibliotek, legobord, tavle, hule, hvilekurv, stort frit gulvareal.

Læringsmiljøer....